<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4664242383901968618\x26blogName\x3dYO-pot\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yopot.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dro\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yopot.blogspot.com/\x26vt\x3d-5663470449559949661', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YO-pot

yo pot... tu poti... noi poate !!!

And the winner is... uite ca s-a putut

miercuri, 5 noiembrie 2008

Uite cum s-a intamplat cea ce nu credeam ca o sa vad... Se pare ca Obama a castigat alegerile din SUA. De ce ma intereseaza aspectul? Pai simplu - vrem sau nu tot suntem influentati de ce fac cei de peste ocean.
In plus, a fost un show pe cinste, o adevarata lectie de marketing si relatii publice si nu in ultimul rand de politica. Am vazut si cateva metode de promovare mai neobisnuite, care cred ca au avut mare succes. Obama a dominat online, dar si McCain a fost acolo, cea ce arata inca o data ce a devenit Internetul prin retelele sociale, bloguri si site-uri si aplicatii de tot soiul. 

Sincer, nu credeam ca SUA este pregatita sa-l aleaga pe Obama. Ma bucur ca a ales asa, parerea mea este ca a ales corect, doar viitorul ne va putea confirma sau infirma cine a avut drepatate.

Dar ma tot intreb, oare cati au votat cu Obama pentru simplu fapt ca e de culoare? Oare sunt mai multi decat cei care au votat impotriva lui din acelasi motiv? Probabil. Problema culorii nu cred ca a disparut. Si nu pot sa nu fiu de acord cu cineva, pe care cred ca l-am auzit la radio (nu mai tin minte cine) care zicea ca adevaratul test de impartialitate ar fi ca si populatia de culoare si minoritatile din SUA sa fi votat cu McCain deoraece credeau ca politica lui e corecta si nu sa fi votat impotriva doar pentru ca e alb. Discriminarea are doua taisuri.

Sper ca in curand discutii de genul asta sa fie de domeniul trecutului, dar pe moment faptele vorbesc, si nimic nu poate diminua importanta pentru SUA a zilei de 4 noiembrie 2008, dar si pentru restul lumii, prin putererea mult blamatei globalizari. Si nici pe departe nu poate diminua profesionalismul celor doi candidati, asa ca aruncati un ochi mai jos.

Ultimele rezultate le puteti urmari pe mashup-ul Google, care mie mi se pare destul de sugestiv si de usor de folosit.


Nu uitati sa aruncati un ochi si pe discursul lui Obama, care pe mine m-a impresionat.


Dar si pe cel al lui McCain


Dar sa nu uitam si de partea mai amuzanta :)


Etichete: , , ,

posted by Liviu

0 Comments:

Add a comment

octombrie 2008
noiembrie 2008
decembrie 2008