<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4664242383901968618\x26blogName\x3dYO-pot\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yopot.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dro\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yopot.blogspot.com/\x26vt\x3d-5663470449559949661', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YO-pot

yo pot... tu poti... noi poate !!!

...uite SIVECO....nu e SIVECO

joi, 23 octombrie 2008

19:43 Stiri ANTENA 1....unul din "spuma" celor de la Siveco se lauda cu solutia lor web (ePortal) care stie sa le faca de toate. Poate fi folosit ca portal de turism , administratie publica si alte multe domenii (as fi citat chiar declaratia lui, dar a fost atat de gg-ita incat am uitat-o in secunda urmatoare - important e ca am retinut esenta). Ma intreb acum : Clatite stie sa faca? :D

Scopul a fost atins ... m-au facut curios si am fugit repede la calculator sa caut despre miraculoasa solutie. Dupa ce caut pe Google dupa "siveco ePortal" am ramas dezamagit... nici un rezultat relevant pe nici o pagina (3 pagini in total) :(. Ori cei de la Siveco isi pastreaza cu sfintenie secretul ...ori au nevoie SEO cat mai urgent.

Nu-i nimic...zic... ma duc la ei pe site ca trebuie sa gasesc...dar nici aici nu reusesc sa aflu mai multe. Mai mult de atat, am parte si de alte surprize...vad cum site-ul lor nu se incarca decat daca in url este specificat "www". Nu credeti? verificati :

fara WWW

cu WWW

Incep sa imi schimb parerea despre unul din granzii industriei softare din Romania. Sper sa observe cineva in timp util si sa schimbe setarile serverului unde este gazduit site-ul.


Etichete: , ,

posted by Anonim

0 Comments:

Add a comment

octombrie 2008
noiembrie 2008
decembrie 2008