<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4664242383901968618\x26blogName\x3dYO-pot\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://yopot.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dro\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://yopot.blogspot.com/\x26vt\x3d-5663470449559949661', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

YO-pot

yo pot... tu poti... noi poate !!!

UE arata cu degetul spre domeniul telecomunicatiilor in Romania - Dar oare DE CE?

luni, 27 octombrie 2008

Parca ar fi prima data cand un comisar european ne atrage atentia... S-a intamplat de atatea ori incat s-a banalizat.
A venit si randul lui Viviane Reding - comisarul pentru telecomunicatii.
Practic ce zice ea e ca legislatia nu e prea buna in domeniu, ca nu incurajeaza investitiile...
Ok, asta se stie, dar totusi telecomunicatiile au mers destul de bine in ultimul an la noi.
Ce mi-a atras atentia a fost asta - Commission consults on how to put Europe into the lead of the transition to Web 3.0.
Au deschis si Consultation on the early challenges regarding the "Internet of Things".

Daca citesti cu atentie o sa vezi ca se leaga mult de suportul efectiv pentru web 3.0 - mai pe romaneste - netul - sa merga si pe mobil la viteze mari, si fibra optica, tot tacamul.
Putini stiu ce e web 3.o, cei care pretind ca stiu nu sunt tot timpul de acord. Oricum, UE vrea sa-si lase amprenta in urmatoarea etapa de evolutie a Internetului.
Ce mai zic si altii

Eu cred ca afirmatiile lui Reding au mult de a face cu asta, si nu cu faptul ca se schimba la noi unii din conducere la fel de des ca sosetele.

Oricum, eu cred ca nu avem decat de beneficiat din toata povestea asta. Sunt curios daca va aparea un Silicon Valley Made in UE (sau de ce nu Made in Romania ;) )

Etichete: , , , , , , ,

posted by Liviu

0 Comments:

Add a comment

octombrie 2008
noiembrie 2008
decembrie 2008